divendres, 27 de maig del 2016

Casal d'Estiu 2016



El pirata Barbanegra ha vingut amb el seu vaixell pel riu Llobregat en busca de nois i noies intrèpids que el vulguin ajudar a buscar el tresor més preuat de tot el món! Cada dia s’hauran de superar proves i resoldre enigmes per tal d’aconseguir el tresor!

Converteix-te en un autèntic pirata i aconsegueix el tresor amb l’ajuda de tots els teus amics! Construiràs un vaixell pirata de veritat, superaràs les proves més perilloses, nedaràs entre taurons i caminares per les selves més ferotges! T’ho perdràs?

El pirata Barbanegra ja està a punt d’arribar així que corre a apuntar-te al Casal d’estiu de l’escola de Gironella i sigues un autèntic pirata!

Al setembre, un cop haguem trobat el tresor, emprendrem una altra gran missió amb el pirata Barbanegra, t’ho perdràs?

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre el Casal d'Estiu (torns, horaris, preus, activitats...), com també la butlleta d'inscripció i l'autorització. Recordeu que s'ha de lliurar tota la documentació necessària abans del 2 de juny.

I en aquest enllaç trobareu informació sobre les activitats complementàries d'enguany: "Dibuixem i pintem la natura" i "Have Fun With English-Summer".

No us ho penseu més i apunteu-hi la vostra canalla!!