dimecres, 9 de desembre de 2015

Extraescolars i monitoratge jornada intensiva 22 de desembre

Famílies,

el dia 22 de desembre les activitats extraescolars avancen una hora el seu inici, per la qual cosa començaran a les 15.30 i acabaran a les 16.30 h.

Per alta banda, l’AMPA organitza un servei de monitoratge per tal que els pares/mares que vulguin, puguin deixar els seus fills/es a càrrec dels monitors/es per la tarda (de 15 a 16.30 h).

Si us interessa que els vostres fills/es gaudeixin d’aquest servei, retorneu el full d'inscripció emplenat degudament i pagueu l’import en metàl·lic corresponent a l’opció que trieu (quantitat justa per agilitzar el procés) a l’aula d’informàtica de l’edifici d’educació infantil en els horaris següents:

- dilluns 14 de desembre de 9 a 9.20
- dijous 17 de desembre de 9 a 9.20

No s’acceptarà cap inscripció després del 17 de desembre. Els nens/nenes que no estiguin inscrits no podran gaudir del servei. En cas necessari, s’avisarà els pares perquè els vinguin a recollir.

En cas que el vostre nen/nena no es quedi a menjador ni faci servir el servei de monitoratge però faci extraescolar aquell dia, heu de dur-lo a l’escola a les 15.30 h.

En cas que el vostre nen/nena es quedi a menjador i faci extraescolar aquell dia, el servei de monitoratge és cobert pel servei de menjador i no heu de dur cap inscripció.

Feu un clic aquí per descarregar-vos el full d'inscripció que heu de retornar.