dilluns, 30 de novembre de 2015

Activa't per la Marató 2015


Enguany l'AMPA torna a organitzar una jornada d'activitats a favor de la Marató, la qual està dedicada aquest any a la diabetis i l'obesitat.

El divendres 11 de desembre, a partir de les 16.30, al pati de l'escola, podrem gaudir de diferents activitats: per una banda, escoltarem els alumnes de l'extraescolar "Have Fun With English" cantar algunes nadales; per altra banda, després de l'actuació dels més menuts, podrem triar entre fer una sessió de gimnàstica o participar d'una cursa d'orientació. Les dues activitats estan adreçades a tot tipus de públic, per tant és el moment perfecte per compartir una estona amb tota la família! Després de l'esforç, vindrà la recompensa en forma de berenar, el qual estarà adaptat per a persones diabètiques. El preu del berenar és de 2 euros i tota la recaptació anirà íntegrament destinada a la Marató.
A més a més, durant la tarda es podrà visitar el pessebre que han muntat els alumnes que es queden a dinar a l'escola.

Esperem que sigui una tarda ben lluïda, que tots ens ho passem molt i molt bé d'una manera ben activa i que la recaptació sigui ben alta per poder seguir lluitant contra aquestes dues malalties.

Us hi esperem!!