dijous, 11 de juny de 2015

Activitats extraescolars 2015-2016

Benvolgudes famílies,

Per tal que us sigui més senzill organitzar els horaris i les activitats extraescolars dels vostres fills de cara al curs vinent, us avancem la informació de les activitats que s'organitzaran el proper curs.
La inscripció es farà igualment el setembre.

ACTIVITATS:

SERVEI MATINAL: De dilluns a divendres de 3/4 de 8 a 9 del matí, possibilitat de fer de 8 a 9 i de 2/4 de 9 a 9. Per alumnes de P3 a 6è. (Esporàdics 2’50€/h caldrà pagar-ho el mateix dia). Monitores: Victòria i Montse.

SERVEI D’ACOLLIDA MIGDIA: De dilluns a divendres de 12’30 a 1 del migdia. Per alumnes de P3 a 6è. (Esporàdics 1’25€/h caldrà pagar-ho el mateix dia).

SERVEI D’ACOLLIDA TARDA: De dilluns a divendres de 16’30 a 17’00. Per alumnes de P3 a 6è. (Esporàdics 1’25€/h caldrà pagar-ho el mateix dia).

INFORMÀTICA: Activitat que consistirà en adquirir un domini del teclat, coneixement de processador de textos i d’imatge, navegació per Internet i jocs. De dilluns a dimecres de 2/4 de 5 a 6. De 1r a 6è. La monitora es posarà en contacte amb les famílies per dir-los el dia de la setmana que hi hauran d’anar. Monitora: Isabel.

HAVE FUN WITH ENGLISH: Introducció a l’anglès mitjançant jocs, cançons, contes, titelles i moltes altres activitats que permetran als més petits aprendre l’idioma i alhora passar-s’ho bé. Divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De P3 a 2n. Monitores: Rosa, Anna, Sara, Mireia, Neus, Àlvar, Sheila, Laura.

ANGLÈS: Activitat on es treballarà la llengua anglesa oferint ajuda per fer els deures, repassar i ampliar l’anglès de l’escola. Els alumnes s’agruparan seguint criteris d’edat i nivell. Dimarts de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De 3r a 6è. Monitores: Anna, Mireia.

FUTBOL: Cal tenir en compte que les famílies s’han de fer responsables del desplaçament el dia dels partits, normalment dissabte al matí. Es formaran dos grups, pre-benjamins i benjamins. Els dimecres de 5 a 1/4 de 7. De P5 a 4t. L’entrenament dels dimecres serà al camp de futbol. Monitors: Ona, Pol i Martí.

PATINATGE: Faran jocs i dansa, mentre aprenen a anar amb patins. S’iniciaran en el món del patinatge artístic i milloraran el seu equilibri, la coordinació, l’elasticitat i el sentit del ritme. Poden participar-hi tant si tenen patins de dos eixos com patins de línia. Dimarts de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De 1r a 6è. Monitora: Judit

TALLER DE DIBUIX I COLOR: Taller on s’ensenyaran algunes tècniques bàsiques de dibuix i sobretot diferents maneres de donar color buscant les moltes possibilitats de cada tècnica utilitzada, tot potenciant la imaginació i la creativitat dels nens. Dijous (de P3 a P5) i Dimecres (de 1er a 6è) de 2/4 de 5 a 2/4 6. Monitora: Bernadette.

ESCACS: Aquesta activitat té com a objectiu principal l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'iniciació a jugades fonamentals, per gaudir i aprendre a jugar a escacs i començar a practicar amb un cert nivell de coneixement de les normes. Activitat d’iniciació als escacs. Divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De 1r a 6è. Monitor: Xavier.

GUITARRA: Classes individuals per aprendre a dominar la guitarra, tant elèctrica com clàssica i iniciar-se en la teoria musical. L'enfocament de les classes serà molt pràctic incloent els diferents conceptes musicals com el ritme, l'harmonia, el solfeig i l'educació de l'oïda sempre intentant adaptar-se al gustos i al ritme de l'alumne. Els alumnes hauran de portar el seu propi instrument. L'objectiu serà que els alumnes aprenguin a interpretar la seva música preferida tan aviat com sigui possible! Dilluns i dimarts. De 4t a 6è.
Preu 25€ al mes. Monitor: Héctor.

JOCS TRADICIONALS I ESPORT: L’objectiu és fomentar l’esport de manera divertida i iniciar els nens en la pràctica i el coneixement de diferents esports i jocs tradicionals. Dimarts de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De P3 a P5. Monitora: Ona.

ZUMBA: Activitat on es farà fitness dirigit amb passos, estil i música llatinoamericana utilitzant una coreografia. Divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De 3er a 6è. Monitora: Eve.

ORIENTACIÓ: Activitat esportiva que combina el córrer amb el coneixement de mapes, amb l’objectiu de trobar diferents elements naturals en el menor temps possible. Dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 6. De 3er a 6è. Monitora: Laura

HOCKEY SOBRE PATINS: És necessari que cada nen/a porti patins. Els sticks i les proteccions ja les oferirà l’AMPA. Dilluns de 2/4 de 5 a 2/4 de 7. De P3 a 3r. Com veureu aquesta activitat dura 2 hores. En aquest cas es necessitarà un mínim de 10 alumnes perquè es pugui portar a terme. Monitor: Carles.

AQUÍ hi podeu trobar tota la informació sobre les activitats (horaris, preus i observacions).