dimecres, 27 de maig del 2015

Monitoratge jornada intensiva 2015

Benvolgudes famílies,

A partir del dilluns 8 de juny l’AMPA organitza un servei de monitoratge per tal que els nens/es puguin quedar-se a l’escola de 15.00 a 16.30 (tant si es queden a menjador com si no). Pel que fa al servei de menjador, continuarà oferint-se en les mateixes condicions que la resta del curs, tret que l’horari passa a ser de 13.00 a 15.30. Les monitores seran la Gemma Valls i la Victòria Prat.

En aquest enllaç podeu trobar la butlleta d'inscripció amb tota la informació necessària. Ens l'heu de fer arribar abans del dimecres 3 de juny, juntament amb el justificant de l'ingrés bancari o de la transferència si opteu per fer el pagament d'aquesta manera.
També hi ha la possibilitat de pagar en efectiu. Els dies 29 de maig i 1 de juny, de 9.00 a 9.30 es podrà lliurar la inscripció i fer el pagament a la sala multiús d’infantil. Heu de dur la quantitat justa per agilitzar el procés.

NOTES:
- L’últim dia per lliurar la inscripció és el 3 de juny (recordeu que el 4 i 5 de juny és festa). S’ha de lliurar amb tots els camps emplenats.
- No s’admetran inscripcions més enllà del 3 de juny, llevat que un dia puntual el nen/nena s’hagi de quedar també a dinar. Aleshores es pagarà el dinar i el monitoratge el mateix dia al matí i caldrà lliurar també la inscripció.
- Els nens/nenes que no estiguin inscrits no podran gaudir del servei. En cas que sigui necessari, s’avisarà els pares que els vinguin a recollir.
- Els nens/nenes que no hagin pagat l’assegurança durant el curs l’han de pagar ara per fer ús d’aquest servei de monitoratge (5 euros).