dimarts, 17 de febrer del 2015

Gener: mes de trobades escolars esportives

El passat mes de gener es van dur a terme dues jornades esportives on van participar alguns nens i nenes de les activitats extraescolars.

Per una banda, el diumenge 11 de gener es va celebrar la primera trobada escolar d'escacs, organitzada pel CE Berguedà i el Club d'Escacs del Berguedà, l'objectiu del qual era la descoberta i el foment de la pràctica dels escacs, deixant de banda les estrictes pautes del joc per tal que tothom gaudís de l'esdeveniment. Una vintenta de participants de diverses escoles de la comarca van prendre part de la matinal i a la cloenda es va lliurar una medalla i un obsequi a tothom. Per bé que es tracta d'un esport minoritari, val molt la pena ressaltar els valors i les aptituds que s'hi treballen.
A continuació, trobareu les imatges de la jornada.


Per l'altra banda, el dissabte 24 de gener es va celebrar la primera trobada escolar de futbol-7, adreçada a nens i nenes de P3, P4 i P5 que els agrada el futbol i tenen ganes de compartir una estona. L'equip format pels nens i nenes de l'escola va quedar en 2n lloc i van gaudir molt durant tot el matí. Des d'aquí els felicitem pel lloc aconseguit!
A continuacio, trobareu les imatges de la trobada.